Ortopédia

A hosszan tartó fájdalom és a mozgáskorlátozottság hátterében leggyakrabban a csont- és izomrendszer betegségei állnak. Ezekkel foglalkozik az ortopédia. Ide tartoznak e szervrendszer alkotórészeit érintő sérülések, illetve gyulladás vagy kopás miatt bekövetkezett betegségek.

Ortopédiai szakorvosi kivizsgálás-gyógykezelés a Korall Klinikán.

Kiemelten foglalkozunk a  hát és derékfájdalmak okainak megállapításával. A kezelés akár gyógyszeres akár műtéti is lehet. Az utóbbi elvégzéséhez kórházi háttér biztosított.

A felnőttkori  akut és  krónikus  végtag  fájdalmak eredete csak részletes kivizsgálással biztosítható.

Rendelőnkben mindezt elvégezzük és amennyiben a fájdalom nem mozgásszervi eredetű, hanem akár érrendszeri, vagy idegrendszeri elváltozások állnak a háttérben, házon belül a megfelelő szakorvoshoz irányítjuk.

A sportsérülések időbeni szakszerű ellátása és kezelése az egyedüli lehetőség, hogy a sportoló a maradandó elváltozásokat elkerülje. Ortopéd orvosunk avatott szakértője az ilyen jellegű sérülések ellátásának.

Az időskori  arthrosisok-izületi felrakódások, melyek a mozgást fájdalmasan akadályozzák, olyan ortopédiai szakterülethez tartoznak, melynek kezeléséhez nagy tapasztalatú szakorvos szükséges. Ortopéd orvosunk nagy beleérzéssel kezeli ezeket az időskori nyugodt pihenést tönkretevő fájdalmas végtagokat.

A lágyrész elváltozások a  mozgás szervrendszerében sokszor okai a különböző mozgások beszűkülésének. Kellő diagnózis után a megfelelő kezeléssel a panaszok megszüntethetők illetve mérsékelhetők.

Ortopéd szakorvosunk segítségére áll a kiváló laborháttér és a korszerű képalkotó diagnosztika

Dr. Borz Tibor 
Ortopédiai szakrendelés 100 Lej
Kontroll 60 Lej

 

Dr. Varga Lehel (Debrecen)
Szakorvosi vizsgálat - sportorvoslás 150 Lej
Kontroll 75 Lej
Kontroll + infiltracio 100 Lej

 

Dr. Mike Lorand
Szakorvosi vizsgálat 150 Lej
Kontroll 75 Lej
Kontroll + infiltracio 100 Lej

 

Dr. Szabo Attila
Szakorvosi vizsgálat 150 Lej
Kontroll 75 Lej
Kontroll + infiltracio 100 Lej


Órarend:
Dr. Mike Lóránd: szombaton kéthetente 9 órától
Dr. Szabó Attila: szombaton kéthetente 10 órától

Előjegyzés

Az alábbi űrlap kitöltése és továbbítása után kollégánk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot a további részletek tisztázása érdekében.

* Név
* Telefonszám
* E-mail cím
Kérjük válasszon egy szakot amelyre szeretne előjegyzést kérni
* Időpont
Megjegyzés
* Elfogadás
* Captcha kód