Kisgyermekkorban, óvodás- és iskoláskorban felmerülnek olyan problémák, rendellenességek, amelyek korai felismerés és kezelés révén többnyire maradéktalanul meggyógyíthatóak. A különböző szűrések, gyógyterápiák és tanácsok ezentúl a szatmáriak számára is elérhetőek, hiszen a Korall Klinika logopédusa és pszichológusa Tóth Emese több mint tíz éves tapasztalattal áll a betegek rendelkezésére.

Különösen figyelemreméltó a dohányzásnak a terhességre, illetve a magzatra gyakorolt hatása, mivel a nikotin átjuthat a magzatba, szoptatáskor pedig bekerülhet az anyatejbe.

Ezen a héten a Korall Klinika szemészeti rendelőjébe nyújtunk betekintést. A klinika a továbbiakban is igyekszik segítséget nyújtani a hozzá fordulóknak, megpróbálva ötvözni a korszerű gépek által nyújtott információkat, az orvosi szaktudással és a páciensre való odafigyeléssel.

A legfontosabb célunk, hogy betegeinknek mindig a lehető legmagasabb színvonalú szol­gál­ta­tást nyújtsuk, ügyintézésünk gyors és rugalmas legyen.

Ha eddig még nem tette, akkor most az ideje, hogy gondoljon Ön és családja egészségére! A szatmárnémeti Korall Klinika több mint egy éve teljes körű szolgáltatást nyújt az egészségmegőrzés és gyógyítás érdekében. Dr. Major Tamás szakorvossal a klinika fül-orr-gégészeti rendelőjébe nyertünk betekintést.