Medicina interna

Medicina interna este specialitatea care se ocupă cu prevenirea, diagnostizarea, tratarea  bolilor cu ineteresarea unei sau mai multe organe. Diversitatea afecţiunilor a dat naştere subspecialităţilor care se ocupă cu afecţiunile organelor în parte, ca şi: cardiologie, gastroenterologie, pulmonologie, urologie. În cadrul medicinei interne sunt investigate boli care afectează întregul organism: hipertensiunea, afecţiuni ale tiroidei, tulburări endocrine, diabet. Tratamentul clasic, conservativ se bazează mai mult pe tratamentul medicamentos, dar medicul internist are competenţa de a indica tratament invaziv sau chirurgical după nevoie.

În cadrul examenului de specialitate se efectuează determinarea tuturor factorilor de risc şi combaterea acestora. Tratamentul corect a afecţiunilor duce la prevenirea complicaţiilor.Medicii din cadrul departamentului de Medicina Internă îşi oferă expertiza în ariile următoare:

 • diagnosticul si tratamentul bolilor medicale acute
 • boli metabolice (diabet, guta, dislipidemie)
 • tulburări de greutate (supraponderalitate, obezitate); cu sfaturi privind nutriţia şi modificarea stilului de viaţă
 • diagnosticul şi tratamentul hipertensiunii şi aterosclerozeitulburări gastroenterologice, boala de reflux, colon iritabil
 • diagnosticul şi tratamentul anemiei boli sistemice (vasculite, boli autoimune, sindroame paraneoplazice, stări  febrile  de etiologie necunoscută);
 • diagnosticul şi tratamentul următoarelor categorii de bolnavi: bolnavi cu afecţiuni multiple sau maladii complicate ; bolnavi cu afecţiuni severe şi probleme medicale complexe; o parte din bolnavii diagnosticaţi sau trataţi iniţial de specialiştii de profil.
 • controale periodice pentru evaluarea stării de sănătate
În cadrul ambulatorului se efectuează o gamă largă de investigaţii şi consultaţii în diferite specialităţi, ce include:
 • Examen clinic care include anameza, măsurarea tensiunii arteriale, examen obiectiv
 • EKG cu 12 derivaţii
 • Indicele de masă corporeală (IMC)- categoriile de IMC, determinând pe baza unor date statistice  dacă greutatea pacientului este ideală, este  supraponderal sau chiar obez
 • Investigaţii paraclinice cu  analize de laborator (analize de sânge: VSH, hemoleucogramă, electroliţi, funcţia hepatică si renală, glicemie, colesterol; examen de urină şi coprologic)
 • Investigaţii imagistice şi de specialitate (investigaţii cardiologice, ecografie abdominală şi pelviană, investigaţii gastroenterologice)
Lista de preţuri pentru serviciile oferite
 
Consultaţie de specialitate 60 RON
Control de specialitate 40 RON

*Preturile afisate pe site-ul nostru sunt cu titlu de prezentare. Pentru informatii suplimentare va rugam sa sunati la 0361 412 037 sau 0361 800 820. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile!

Programare

După completarea  formularului de mai jos colegii noștri vă vor contacta pentru detalii suplimentare.

* Nume
* Număr de telefon
* Adresa de Email
* Vă rugăm să alegeți secțiunea la care doriți programare
* Data la care doriți să fiți programat
Comentariu
* Acceptarea termenilor de utilizare
* Codul Captcha