Neurologie

Dr. Bánk József
Dr. Bánk József, are o experienţă medicală vastă dobândită în câteva zeci de ani. A promovat medicina în Debrecen, actualmente fiind Şeful de Secţie a Neurologiei la Clinica Judeţeană Debrecen. De la începutul lunii martie face parte din echipa medicală a Clinicii Korall, făcând tot posibilul să fie în folosul pacienţilor săi.
Examinează şi tratează orice afecţiune ce ţine de specialitatea de neurologie, "favoritul" fiind durerile de cap individuale.
Dr Bank  face parte din conducerea  Asociaţiei de Cefalee din Ungaria. Membrii Asociaţiei au obţinut rezultate în tratamentul diferitelor forme de cefalee, care nu au la bază o modificare structurală- deci în structura creierului nu există modificare evidentă, care ar putea fi la ajutor medicului-ci cefalee în sine cu simptomele specifice reprezintă boala.
 

Neurologia este specialitatea care se ocupă de diagnostizarea şi tratamentul afecţiunilor  sistemului nervos central şi periferic.

Dintre aceste afecţiuni fac parte:

 • Tulburări de circulaţie cerebrală (accident vascular cerebral- AVC)
 • Scleroză multiplă (afectând mai ales persoanele tinere)
 • Epilepsie
 • Investigarea afecţiunilor  discului cervical, toracal, lombar cu recomandarea tratamentului medicamentos sau chirurgical
 • Boala Parkinson (tremor, lentoarea  mişcarii şi gândirii, rigiditatea mişcării)
 • Demenţa (involuţie intelectuală)- boala Alzheimer fiind cea mai frecventă manifestare
 • Bolile sistemului nervos periferic (foarte frecvent fiind complicaţii ale diabetului zaharat)-cu imbunătăţirea considerabilă a calităţii vieţii
 • Tulburări de somn (de inducere şi menţinerea somnului, sindrom de apnee în somn, sindromul picioarelor neliniştite)
 • Cefalee (durere de cap): migrena, cefalea de tensiune şi cluster alcătuind un mare subgrup cu manifestări specifice. Când cefalee apare ca şi singura manifestare clinică trebuie căutat afecţiunea de bază ( sinuzită, tumori, glaucom).
 • Nevralgia de trigemen
În cadrul consultului neurologic este realizat diagnosticul  diferenţial între cefalee primară de cea secundară. Acesta având imporanţa mai ales in cazul unor afecţiuni ca şi cefalea cronică, care influenţează calitatea vieţii. Datorită rezultatelor obţinute în tratamentul cefaleelor este posibil îmbunătăţirea calităţii vieţii la iniţierea cît mai precoce a tratamentului.
 
Ce se intamplă în cadrul unei consultaţie neurologică?
 • Realizarea unei anamneza cât mai minuţioasa, cu interogarea aparţinătorilor (descrierea pierderilor de conştienţă, modificărilor de gândire şi  de comportament)
 • Examen clinic: investigarea nervilor cranieni, reflexelor, sensibilităţii, coordinaţiei, funcţiei vegetative. Din consultul neurologic  face parte investigarea si analiza stării psihice.
 • Programări la investigaţii paraclinice importante: CT, RMN, EEG, Doppler carotidian, elektro-neuronografie.
 • Realizarea unei consiliu cu diferitele specialităţi. De exemplu în cazul unei AVC  realizarea unei consult cardiologic (echocardiografie) este important pentru investigarea corectă a pacientului.
Tratamentul bolnavilor cu afectiuni neurologice este un proces complex care cere o atentă observaţie şi examinare clinică. Adesea investigarea pacienţilor în vederea redobândirii a stării de sănătate cere contributia unui medic neurolog.
 
Lista de preţuri pentru serviciile oferite:
 
Dr. Bank József (Debrecen)
Consultaţie de specialitate 140 RON
Control de specialitate 80 RON

 

Dr. Feciche Daniela
Consult de specialitate 70 RON
Control de specialitate 40 RON
Referat medical 50 RON
ENG 100 RON
EMG 150 RON

 

Programare

După completarea  formularului de mai jos colegii noștri vă vor contacta pentru detalii suplimentare.

* Nume
* Număr de telefon
* Adresa de Email
* Vă rugăm să alegeți secțiunea la care doriți programare
* Data la care doriți să fiți programat
Comentariu
* Acceptarea termenilor de utilizare
* Codul Captcha