Psihiatrie

Cabinetul nostru de psihoterapie si psihiatrie reuneste o echipa de profesionisti, care cred cu tarie in valoarea si in beneficiile unor servicii de psihoterapie, psihologie si psihiatrie la standarde inalte din punct de vedere profesional si etic.

In cabinet vei gasi un spatiu protector si confidential.

Oamenii vin la psihoterapie din motive foarte diferite. Motivele tale pot fi similare cu ale altora sau nu, dar indiferent de ele, noi vrem sa te ajutam sa le depasesti.

Unele persoane vin la terapie

  • datorita felului in care se simt: sunt deprimat. anxios. furios. confuz. ingrijorat. coplesit. sunt inferior. nesigur. timid. singur. dezamagit de viata mea.
  • pentru ca au diverse simptome: am atacuri de panica. cosmaruri. insomnii. crize de furie. crize de plans. obsesii. imi schimb dispozitia foarte des.
  • pentru ca intampina probleme in relatiile cu ceilalti: am probleme cu partenerul. cu copiii. parintii. prietenii. nimeni nu ma intelege. nu o mai scot la capat cu nimeni.
  • pentru ca nu isi pot controla unele comportamente care le fac rau: ma lupt cu dependenta de alcool. de droguri. cu nevoia de a manca. cu abuzul din partea partenerului.
  • pentru ca nu pot depasi o durere foarte mare din trecutul lor: am crescut intr-o familie disfunctionala. am pierdut unul dintre parinti timpuriu. parintii au divortat. am fost mereu tapul ispasitor in familie. cu colegii. am fost abuzat emotional. am suferit abuzuri fizice. sexuale.
  • datorita unor situatii dificile cu care se confrunta in momentul actual: sunt un parinte singur.am divortat. nu mai am serviciu. am pierdut pe cineva drag.
  • pentru ca simt o insatisfactie generala legata de viata lor: sunt nefericit. in deriva. blocat. repet aceleasi greseli.

Iar altii, incep o psihoterapie nu pentru ca se simt tulburati in vreun fel, ci pentru ca vor sa afle mai multe despre ei insisi, sa exploreze o parte din ei care este inca neexplorata si pentru ca stiu ca psihoterapia este ceva ce le poate imbunatati viata.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa sunati la 0361 412 037 sau 0361 800 820.

Programare

După completarea  formularului de mai jos colegii noștri vă vor contacta pentru detalii suplimentare.

* Nume
* Număr de telefon
* Adresa de Email
* Vă rugăm să alegeți secțiunea la care doriți programare
* Data la care doriți să fiți programat
Comentariu
* Acceptarea termenilor de utilizare
* Codul Captcha