Practici de întinerirea tenului

Practici de întinerirea tenului

Dermatologia estetica este un domeniu care implica o abordare delicata, si personalizata in functie de nevoile fiecarui pacient, prin metode noi de rejuvenare faciala, cu scopul de a imbunatatii si de a reda aspectul dorit prin reducerea, ajustarea si transformarea imperfectiunilor, ceea ce are ca efect principal cresterea increderii in sine in totalitate, atat fizic cat si psihic.

In cadrul Clinicii Korall oferim noi modalitati de tratare a ridurilor, petelor pigmentare, a cicatricilor, vergeturilor, a leziunilor postacneice, etc. Aceste proceduri includ utilizarea neuromodulatorilor (toxina botulinica), fillerelor (acidul hialuronic), mezoterapiei, terapiei regenerative (cu PRP - "platelet rich plasma" sau plasma bogata in trombocite- cunoscuta sub denumirea de Terapia Vampir), microdermabraziunii, peelingului chimic,etc.

Specialistii nostrii utilizeaza o gama completa de fillere de ultima generatie si inovatoare, folosind cele mai avansate tehnici de injectare pentru obtinerea aspectului dorit, cat mai aproape de cel natural. Astfel, fillerele cosmetice va pot reda volumul tineresc al fetei, conducand la un aspect natural in care conturul facial e refacut, cearcanele sunt estompate, liniile si neregularitatile tenului atenuate pana la disparitie. Cu atentie la detalii, tehnici delicate, stergem ani de pe chipul dumneavostra in cateva minute, atenuand pierderile de volum, ridurile, cearcanele, pliurile adanci de la nivelul fetei.

In cadrul clinicii abordam personalizat fiecare pacient in parte. Astfel, printr-o abordare unitara a esteticii faciale, va fi ales un tratament potrivit cu ajutorul metodelor anti-aging, care vor duce la obtinerea unor rezultate remarcabile.

Fiecare procedura este precedata de un consult in vederea stabilirii unui protocol terapeutic individualizat.


Pentru programari la consult dermato-estetica in cadrul clinicii Korall ne puteti contacta la numarul de telefon 0361412037