Nou. Clinica Korall din Satu Mare vă așteaptă cu reflexologie și masaj de relaxare

Clinica Korall nu mai are nevoie de nicio prezentare în fața sătmărenilor, care s-a angajat încă de la început să ofere pacienților săi servicii de înaltă calitate, prestate de profesioniști în domeniul medical. În conformitate cu scopul dezvoltării constante, clinica își extinde în mod regulat gama de servicii. Astfel, recent a fost lansat un nou serviciu: reflexoterapie și masaj de relaxare.

Reflexologia nu este altceva decât tratamentul și masajul unei zone reflexe. Metoda are rădăcini foarte adânci, deoarece masajul picioarelor este o procedură medicală de origine chineză care datează de 5.000 de ani. Conform reflexologiei, toate organele corpului uman pot fi cartografiate pe tălpile picioarelor, iar în timpul masajului tălpilor picioarelor, organismul trimite stimuli către diferitele organe, glande și nervi ale corpului, stimulând astfel sistemele de organe mai slabe.

”Prin masajul și stimularea punctelor potrivite, stimulăm circulația sângelui, aportul de sânge, circulația limfatică, excreția de toxine în organele aparținând zonei reflexe, le ajutăm funcțiile vitale, iar toate acestea îmbunătățesc apărarea organismului”, explică Fruzsina Tóth, specialistul Clinicii Korall.

Este important de precizat că reflexologia nu este un substitut pentru terapiile clasice, ci ar trebui să ne gândim la această specialitate ca la o terapie complementară.

Printre efectele benefice ale masajului reflexologic asupra organismului nostru, putem evidenția creșterea circulației sanguine, calmând și echilibrând sistemul nervos, dar ajută și la ameliorarea stresului, promovează funcționarea armonioasă și detoxifierea organismului, și joacă, de asemenea, un rol important în reglarea glandelor endocrine. Inutil să mai spunem că pe lânga efectele fiziologice, oferă și o stare placută, de bine.

Fruzsina Tóth mai subliniază că, la fel ca toate tratamentele, reflexoterapia are contraindicații: nu trebuie utilizată în timpul sarcinii, iar cancerele, varicele și pielea problematică sau deteriorată trebuie excluse.

”Pe lângă reflexoterapie, îi aștept cu nerăbdare și la un masaj de relaxare, pentru că masajul este necesar nu doar atunci când problema există deja, ci și preventiv. Masajul de relaxare împrospătează mușchii, pielea și circulația sanguină, afectând întregul corp. Îmbunătățirea circulației sanguine ajută la creșterea elasticității pielii și a mușchilor”, spune Fruzsina Tóth, adăugând că îmbunătățește experiența de relaxare prin utilizarea uleiurilor aromatice.

—————–

Pentru rezervări și mai multe informații, sunați la 0361 412 037 sau 0361 800 820. La fel de bine puteți să vizitați personal Clinica Korall, situată în Piața Eroii Revoluțiel, nr. 22, din municipiul Satu Mare.